Mit tegyek a pattanásokkal és az utánuk maradó foltokkal?
11 éves korom óta pattanásos vagyok,1-2 havonta járok kozmetikushoz,utána néhány napig csúnya sebes a bőröm. És foltos marad. És sajnos most is nagyon foltos,hogy tüntessem el,tudnátok mondani valami jó tanácsot? Szívesen meghallgatnám azt is,akinek van valami tippje a saját kézi nyomkodás ellen,sajnos nem tudom megállni,és emiatt is csúnya a bőröm még :( T vonalban leginkább mitesszeres a bőröm,az orrom környékén is mitesszerek vannak. Az arcom többi részén erősen pattanásos,foltos. Bőrgyógyásznál már voltam,a felírt krém nem használt! Bármilyen tippet,tanácsot szívesen fogadok,már nagyon elkeseredett vagyok emiatt,teljesen tönkreteszi az önbizalmam :(
14/L
Szia!
Vegyetek Sudocremet és azzal kend be az arcod estére!
Nagyon jó hámosító a sebekre és a mitesszereket is szépen eltünteti, na hát akkor még a pattanásokat! :)
Gyógyszertárba lehet kapni, 1800FT ha jól emlékszem.
Remélem beválik ha kipróbáltad majd írd meg hogy van-e javulás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!