Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a pattanásokkal?

Mit csináljak a pattanásokkal?

Figyelt kérdés

Miinden fürdésnél használok bőrradírt, ami direkt a kamaszkori pattanások ellen van. Utána bekenem pattanástalanító krémmel estére. Reggel pedig arctonikkal letisztítom, de még így is van 1-2 ami nem tűnik el. Mit csináljak, hogy egy se legyen?

15/L

2015. nov. 1. 12:36
 1/4 anonim válasza:
Kerüld a fűszeres ételeket, a csokoládét. Egyél sok kivit és minden héten egyszer tarts méregtelenítős napot. Így bőrradír sem fog kelleni egy idő után, mert egyáltalán nem lesznek pattanásaid. Nekem ez jött be.
2015. nov. 1. 13:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. :D Kérlek megmagyaráznád, hogy a méregtelenítős nap pontosan mit takar?
2015. nov. 1. 15:28
 3/4 anonim válasza:

Most ha gúnyolódni akarsz a 15 éves fejeddel, akkor hajrá, segíteni szeretnék, de tőlem maradhatsz ragyás életed végéig.

Méregtelenítő nap alatt értem: felejtsd el a húsféléket, a fehér kenyeret, az édességeket és a félkész élelmiszereket. Fogyassz teljes kiőrlésű kenyeret, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, nyers zöldségeket, gyümölcsöket. Igyál sok teát. Mindezt 7 napból egyszer. Nem ajánlanám, ha nem működne.

2015. nov. 1. 15:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Esküszöm nem tudtam, nem akartam gúnyolódni. De köszi
2015. nov. 1. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!