Mit csináljak a pattanásokkal?
Figyelt kérdés
Miinden fürdésnél használok bőrradírt, ami direkt a kamaszkori pattanások ellen van. Utána bekenem pattanástalanító krémmel estére. Reggel pedig arctonikkal letisztítom, de még így is van 1-2 ami nem tűnik el. Mit csináljak, hogy egy se legyen?
15/L
2015. nov. 1. 12:36
1/4 anonim válasza:
Kerüld a fűszeres ételeket, a csokoládét. Egyél sok kivit és minden héten egyszer tarts méregtelenítős napot. Így bőrradír sem fog kelleni egy idő után, mert egyáltalán nem lesznek pattanásaid. Nekem ez jött be.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. :D Kérlek megmagyaráznád, hogy a méregtelenítős nap pontosan mit takar?
2015. nov. 1. 15:28
3/4 anonim válasza:
Most ha gúnyolódni akarsz a 15 éves fejeddel, akkor hajrá, segíteni szeretnék, de tőlem maradhatsz ragyás életed végéig.
Méregtelenítő nap alatt értem: felejtsd el a húsféléket, a fehér kenyeret, az édességeket és a félkész élelmiszereket. Fogyassz teljes kiőrlésű kenyeret, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, nyers zöldségeket, gyümölcsöket. Igyál sok teát. Mindezt 7 napból egyszer. Nem ajánlanám, ha nem működne.
4/4 A kérdező kommentje:
Esküszöm nem tudtam, nem akartam gúnyolódni. De köszi
2015. nov. 1. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!