Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csatos póthajat használ...

Csatos póthajat használ valaki? Nem túl macerás?

Figyelt kérdés
És a lényeg,hogy nem látszanak ki a csatok?
2015. nov. 1. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Életem legelső csatos póthaja mű volt!Többet soha!Inkább ázsaiai vagy india..jövöre ismét veszek :D
2015. dec. 7. 18:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés...
2015. dec. 10. 04:13
 3/4 anonim ***** válasza:
ÉS ?:D Amugy ha nem normálisan rakod fel,fog látszani a csat, sőt előszőr fodrásszt kérj meg h mutassa meg,vagy barátnőt!De youtubon van erről videó
2015. dec. 10. 10:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát, nekem volt hosszú ideig, mindennapos használatra. Ha szépen össze van vágva nem is látszik, úgy kell felrakni, hogy legyen bőven takaró haj és akkor nem látszanak a csatok, de ha véletlen belekapsz, vagy nagyon fúj a szél, akkor nem a legjobb választás..

Meg nekem egy nagyobb foltban, rendesen ki is tépte a hajamat, bár én nem vettem észre, de a fodrászom szépen leba*szott érte, alkalmakra jó csak. :)

2015. dec. 31. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!