Csatos póthajat hol vegyek?
Figyelt kérdés
Unom már,hogy nem nő a hajam sehová,már mindent kipróbáltam.Két éve ugyanakkora.Hőillesztéses meg mikrogyűrűs hajhosszabbítást nem akarok,nincs is rá pénzem.Neten rendelhetek,vagy jobb ha személyesen megnézem a boltban?Hol árulnak ilyet?2015. okt. 30. 16:01
1/6 anonim válasza:
Én is szeretnék csatos hajat, de üzletben még nem láttam, netről meg nem merek rendelni. E-bay meg ilyen helyeken tök olcsón vannak de mi van ha küldenek egy nevetségesen kinéző műanyag ócskaságot?
2/6 anonim válasza:
[link] Innen rendelt nem egyszer a barátnőm és maximálisan meg volt elégedve. Nem mellesleg árban is jók.
3/6 anonim válasza:
Megnéztem ezt az oldalt, tényleg olcsóbb mint az átlag de elég szegényes a választék csatosból.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Nekem pont jó!
2015. okt. 30. 18:24
5/6 anonim válasza:
Hajplázát ajánlom, ázsiai hajai vannak,csatosnak alkalmi használatra tökéletes lehet
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már nem kell,levágattam a hajam!
2015. dec. 8. 04:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!