Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Póthajat lehet-e festeni?

Póthajat lehet-e festeni?

Figyelt kérdés

Régen világos-vöröses hajam volt (kicsivel váll alá érő), és vettem egy ehhez igen hasonló árnyalatú póthajat a kínaiban. Kellemesen csalódtam benne, mert formázható (göndörítés, egyenesítés), nem annyira mű, mint pár korábbi próbálgatásom.

Befestettem a hajamat sötét barnára. Az lenne a kérdésem, hogy ugyanazzal a festékkel ha befestem, akkor az megmarad-e rajta?

2015. okt. 4. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
A műhajat nem lehet festeni, csak az emberi hajból készült póthajat.
2015. okt. 5. 06:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Elso valaszolo leirt mindent!

Ismerosom egyszer befestette,ahogy lemosta a pothajrol a festeket,ugy le is jott,semmi nem latszodott

2015. okt. 8. 10:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Mű illetve kevert szálas hajat nem tdod festeni..mert be sem fogja!

Ami emberi haj azt be tudod festeni..viszont a szőkités roncsolja a hajat..legtöbbszőr azt szoktuk javasolni,hogy ha pl vörös a haj akkor vegyen az illető szőkét azt könnyebben be lehet fsteni,mint szőkitéssel bajlodni amivel kárt is lehet tenni!

Köztudott hogy a ű haj bizonyos hő fokig formázható,de festeni nem lehet

2015. dec. 7. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!