Milyen hajam legyen? (Fiú vagyok) Többi lent.
Tehát.
A hajam most:
- Oldalt, hátul fölnyírva, felül 5-6 centis
- A hullámos és a göndör között van, de a göndör felé húz.
- Barna színű, ápolt nem zsíros (ha ez számít)
- Fejem alakja kerek és a hosszúkás között van.
Sosem tudod úgy beállítani ahogy én szeretném, jobban örülnék ha egyenes lenne.
Remélem tudtok segíteni, képeket is küldhettek.
Előre is köszi!
Ha most ecsethajad van, akkor gondolom divatmajom vagy, és ebből következik, hogy nagyon trendibendi frizkót akarsz. Akkor minek a kérdés? Más haj manapság nem menő...
Mondanám, hogy növeszd meg, és ne állítgasd be folyton, mint egy kis langyos...de az most nem divatos, ezért neked biztos nem tetszene.
(javíts ki, ha tévedek!)
A rövid haj csak azoknak áll jól, akik k*rvára jóképűek. Azoknak sem a maga a haj áll jól, egyszerűen csak nem tud rontani az összképükön.
Szerintem inkább növeszd meg, és azt a minimális ecsetséget (ami igenis van benne, ha oldalt, és hátul le van nyírva, fölül meg 5-6 centis) próbáld meg eltüntetni belőle.
Számomra már rendkívül unalmasak ezek a hajak, mert mindenki ilyet hord, annyira elcsépelt, és görcsösen divatos: [link]
Beírom, a googlebe, hogy "male hair", szinte csak ilyeneket ad ki. Komolyan, mindenkinek ilyen haja van, aki szembejön velem az utcán...oldalt rövid felül hosszú...mint a klónok...
(első voltam)
Kedves utolsó, te most elég nagy butaságot mondtál, mert a kerek fejűeknek pont, hogy nem áll jól a nagyon rövid haj. Olyan lesz tőle a fejük, mint egy tök...
A nagyon rövid haj borzasztóan néz ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!