Milyen hajam legyen? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Először is sziasztok! Lehet hogy hülyének fogtok nézni hogy tök ismeretlen emberek segítségét kérem, de pár nap múlva megyek fodrászhoz és fogalmam sincs hogy milyen hajam legyen. Amit tudni kell rólam: kissé hosszúkás, téglalap szerű az arcformám, kicsit száraz és töredezett a hajam és púpos orrom (oldalról csúnya) van plusz a hátam közepéig ér a hajam. Egyrészt azért megyek fodrászhoz hogy az aljából vágjon egy kicsit az oké de frufrun is gondolkoztam vagy hogy esetleg nagyon levágatom csak az lehet hogy még rosszabbat tenne a hosszúkás arcformámhoz meg a csúnya orromhoz...
Kérlek segítsetek.
2015. okt. 17. 20:07
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és 14 éves lány vagyok.
2015. okt. 17. 20:09
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Tudom hogy nehéz kép nélkül, de képet nem szeretnék küldeni.:/
Még egy kérdés, a hullámos hajhoz bénán áll a frufru?
2015. okt. 18. 18:22
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok ez nekem is örök dilemma mer hullámos a hajam az oldalra fésült frufru nem néz ki hülyén a teljes igen.
5/5 anonim válasza:
Hullamos hajhoz oldalfrufrut ajanlok,mert mindig begondorodne es sok lenne vele a problema
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!