Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak, hogy ne legyen...

Mit csináljak, hogy ne legyen sprőd a hajam? L/20

Figyelt kérdés

Hosszú hajam van és mikor kivasalom nagyon szép egyenes és csillog. Viszont igazából se nem egyenes, se nem göndör, csúnya sprőd az egész. Ráadásul nagyon hamar zsírosodik, 2 naponta kellene hajat mosnom, az felétől viszont túl száraz. Vasalni nem akarom folyton, mert akkor sose nő meg még hosszabbra, de így meg olyan csúnya. Vágatni egy hónapja voltam a végéből.Van valami amivel szebb lehetne?

Kb így néz ki mint ezen a képen:

[link]

2015. okt. 4. 08:48
 1/4 anonim válasza:
Sprőd? Szerintem ne vasald, mert az is szárítja.
2015. okt. 4. 09:53
 2/4 anonim válasza:
létezik olyan is hogy hajkiegyenesito sampon vagy balzsam, probald meg azzal.
2015. okt. 4. 10:21
 3/4 anonim ***** válasza:
balzsam és hajvégápoló. Nekem derékig érő (festett) hajam van, nem töredezik, nagyon puha és csillog. Mindig kérdezik mit csinálok, de igazából ennek az a titka,hogy megfelelő minőségű sampon kell, nem kell naponta kivasalni meg göndöríteni. Ezen kívül, kettő balzsamot használok, hetente kenek a végére hajvégáplót, mikor nagyon tűz a nap, akkor fényvédőt is fújok rá, vagy ha begöndörítem akkor meg hővédőt. Egy termékcsaládból használom ezeket.
2015. okt. 4. 13:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Milyen termékcsaládot használsz?
2015. okt. 5. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!