Nagyon szeretném levágatni a hosszú hajam kb a vállamig de a barátom a hosszú hajat szereti. Szerintetek mi legyen?
Mondjuk abba nincs beleszólása a barátodnak, hogy most te mit csinálj! Ha le akarod vágatni, akkor levágatod, és ennyi!
Te nem a tulajdona vagy, szabad akarattal rendelkezel. Úgyhogy azt csinálsz, amit akarsz. Nem kell az engedélyét kérded!
Csak szólsz neki, hogy békéljen meg vele, hogy rövidebb lesz a hajad. Ennyi.
egyértelmű!
azt csináld ami neked jó, ami neked tetszik én szőke vagyok a barátomnak nagyon bejön imádja,de unom is meg roncsolja is a hajam, barna leszek ha tetszik neki ha nem akinek nem tetszik az ne nézze nekem így lesz a jó!
Amúgy ez tipikus hülyeség...
Ha neki nem tetszik és így már nem tetszel neki akkor ő lesz a bunkó vagy mert nem engedi hogy kibontakozz.
Gondolj bele abba hogy neked tetszene-e ha ő kitalálná hogy kopasz lesz mert neki ez jön be, vagy épp vállig érő hajat növeszt.
Beszéld meg vele. Lehet azt mondani hogy a te dolgod, meg ő a bunkó ha így nem fogad el, de ez mind hülyeség.
Minden kapcsolatban legalább 2 ember van ezért kapcsolat és a haj hossz pont olyan hogy 1-2-3 év mire visszanő. Érdemes megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!