Miért nem szabad egyszerre levágatni a hosszú hajat?
Már miért ne szabadna? Le szabad vágni, a hajnak sem tesz rosszat egyáltalán. Ismertem is olyan lányt, akinek derékig érőből fiúsra vágták, egy alkalommal (mármint nyilván copfba kötötték, azt levágták, és utána igazították formára). A páromnak is egy lépésben lett levágva a hosszú haja.
Csak annyi, hogy mi van, ha megbánod, meg többet keres rajtad a fodrász, egyéb hátránya nincs.
max azért nem "szabad", mert mi van akkor ha megbánod és nem szokod meg az új fazont? nekem csak mell alá érő volt a hajam és abból lett vállig érő utána meg egész rövid, de én kifejezetten vágytam a változásra. nem bántam meg. ez volt kb 7 éve. azóta hol növesztem, hol nem, de vállig érőnél hosszabb nem volt. most szeretném visszanöveszteni a régi hosszra.
22L
Én is levágattam a nagyon hosszú hajamat rövidre és nem történt semmi! Nem értem, hogy miért, ne lehetne... Sőt az az igazság, hogy a hajnak sokkal jobb, ha egészségesen rövidre van vágva és nem hosszú.
Nekem a rövidből azóta még rövidebb lett.
Azt látom mostanság, hogy egyre több a rövid hajú lány, aminek nagyon örülök! Végre kezdik észrevenni a lányok, hogy rövid hajjal ugyanúgy NŐK mint hosszúval! Remélem, hogy nemsokára a nők 90%-a fiús rövid hajat fog hordani!
Szóval hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!