Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti milyen frizurát javasolnátok?

Ti milyen frizurát javasolnátok?

Figyelt kérdés
Nem tetszik a hajam, mert alapból olyan, hogy felül tök egyenes, de a vége inkább hullámos /göndör. Nem tudom milyen frizurát vágassak magamnak, mert a tépett engem idegesít, ugyanis elöl kicsit az alsó hajszálak, amik rövidebbek, visszakunkorodnak az arcomba. Persze van hajvasalóm, de nem szeretném mindig azt használni. Jó lenne, ha vagy göndör, vagy egyenes hajam lenne,vagy valahogy kinézne... Valakinek hasonló gond? Ti milyen frizurát vágattatok magatoknak?

2015. okt. 30. 11:11
 1/1 anonim válasza:
Nekem most tépett a hajam. Ha látnám hogy milyen a hajad akkor egyszerűbb lenne javasolni
2015. okt. 31. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!