Milyen frizurát javasolnátok?
Az arcom ovális alakú, a homlokom magas és a szemeim közel állnak egymáshoz. Az állcsontom kissé markáns, az állam kiugró és lekerekített. Az orrom kissé nagyobb az arcomhoz képest és pisze. A hajam göndör.
15/L
Frufru, de milyen? oldalfrufru, pónifrufru vagy mi?
Nem is tudom, göndör hajból frufru... Állandóan vasalni kéne, mert ha nem vasalnám felugrana. Azt hozzá tenném, hogy szemüveges vagyok, így nem tudom, hogy tényleg jól állna-e szemüveggel.
Van azért elképzelésem is. Annyi, hogy rövidet szeretnék. Mondjuk vállig érőt. Nem tudom, hogy jól állna-e.
FruFrut semmi képpen ne,mert nekem is göndör a hajam és amikor frufrum vlt akkor folyton vasalni kellett és utáltam..:S
sztem növeszd meg a hajadat,nekem is hosszú szőke göndör,és nekem legalábbis sokkal jobban áll a hosszú mint a rövid..
Szóval sztem növeszd meg a hajad frufrut inkábbhagyd ki,és ha hosszú akkor hordhatod kiengedve,2 copfba,1 copfba stb..
Ja és a frufruhoz pedig nem áll jóla szemcsi úgyhogy sztem semmi képp..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!