Mit javasolnátok, hogyan színezzem a hajamat?
Figyelt kérdés
Néhány napja láttam fent egy hasonló kérdést.Utánanéztem ,és nagyon megtetszett a kék színű Ombre haj. 8.osztályos vagyok, a barátnőm is, és szeretnénk ilyen hajat, DE kimoshatót keresünk,mi is egy alkalomra, méghozzá olyat, ami olcsó, otthon is elkészíthető, és nem károsítja a hajat.Barna színű a hajunk, az övé kicsit világosabb, szárazabb, mint az enyém. Festeni nem szeretnénk, sem szőkíteni, sem semmi ilyesmit,csak kipróbálni, hogy milyen.Ott hajkrétát javasoltak a kérdezőnek,de nem igazán ismerem azt. Hogyan kell használni, és mennyire megbízható?(fajtától függetlenül)Esetleg van más jó ötletetek, tippetek, videótok?2015. okt. 29. 13:19
1/4 anonim válasza:
Otthon nem a legjobb ombre hajat készíteni :D
Amugy nekem is nagyon tetszik, de a krétával nehezebb ombre hajat csinalni
2/4 anonim válasza:
Ha kéket akartok barnából ahhoz szőkíteni kell, mert barnából nem lesz kék másképp. Kréta max rövid hajra jó, mert mindent összefog amihez hozzáér, ruhát, bőrt, stb. Meg az ombre az színátmenet, amit még fodrászok sem könnyen csinálnak meg, csak ha külön tanulta ezt vagy gyakorlott már benne.
3/4 Zsanoo :) válasza:
mivel elég fiatal vagy én egyáltalán nem is ajánlom ezeket. se színezés se festés. ez is valamilyen szinten "bántja" a hajvégeket, esetleg a haj szerkezetét. ha pedig mégis ráveszed magad erre, akkor csak és kizárólag fodrásszal csináltasd meg. az otthon elkészített ombre nem valami szép.:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. okt. 30. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!