Nagyon pattanásos az arcom mit javasolnátok? Mert nagyon utálom hogy nem kehet a régi baba arcom.
Első körben egy profi kozmetikus (mondjuk olyan, akinek mesterlevele is van), aki professzionális termékekkel dolgozik. Aztán ne félj kérdezni, kérdezed meg milyen a bőröd és mit ajánlana neked, hogy mit érdemes rákenni és mi legyen a napi rutinod. Milyen sminkeket használj.
A korodat nem írtad, de ha tini vagy sajna ez egy ilyen időszak, nekem a fogamzásgátlótól múltak el a pattik.
Ha sok a ragyád, akkor vannak nagyon jó youtube videók, ahol a full pattanásos csaj olyan jól lealapozza az arcát, hogy nem is látszik, hogy vakolva van és a pattikat is eltünteti. Amúgy, ha fiú vagy egy jó alapozó rajtad is segít, de a legfontosabb a rendszeres napi bőrápolás és kozmetikus havi szinten.
A bőrgyógyászt csak nagyon kóros esetben ajánlom.
Én is kiváltottam anno a Sotretet, de annyira nem vált be, ráadásul 2km hosszú a betegtájékoztatója, nem véletlenül, mert lehet egy csomó mellékhatása. Személyes kedvencem a szívleállás volt :D
Milyen szívleállásról beszélsz utolsó?
Sotret, vagyis az isotretinoin hozza rendbe csak.
Az ilyen kozmetikusok semmit sem érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!