Mit lehet tenni hónaljszag ellen?
Már olvasgattam a témában, de mindenki annyi mindent írt róla, hogy gondoltam felteszem inkább én is.
Már több mint egy éve van ez. Nem az izzadással van a gondom, hanem a szaggal. Mióta van ez, azóta mindennap használat után ledobom a felsőmet a mosógépbe. Rendszeresen ápolom magamat, tehát ezzel nincs gond, csak azzal hogy hiába kenem be magamat egy idő után érzem, hogy kezd szagosodni dolog és ez rohadtul kellemetlen.
Olvastam erről a Solutio antisudorica készítményről, de sokan azt írják, hogy ez nem a szag ellen van, hanem az izzadás ellen.
Korábban nem volt?
Mi változott azóta?
Minden ruhádban így van?
Nekem volt egy gyönyörű ruhám, amiben mindig büdös lettem, pedig akármennyire izzadok, sose leszek büdös egyébként. Nem hordom már :(
Egyébként a kristály deok nagyon jók! Próbáld ki. DM-ben, Rossmannban kapható biztosan.
Neeem, a ruháim nem veszik át mióta rendszeresen ledobom és figyelek erre. :D Nem tudom mi változott meg, szerintem semmi se.
A szódabikarbónát hogy kell használni?
Mindennap fürdök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!