Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek borzalmas hónaljsza...

Mit tegyek borzalmas hónaljszag ellen?

Figyelt kérdés
mindent kipróbáltam már és tudom sok ilyen kérdés van de egyszerűen nem találok rá megoldást és ráadásul iskolába járok és gimibe tehát nagyon gáz holnap mit kenjek magamra vagy mit csináljak már hogy ne legyek büdös és ne égjek?
2013. nov. 5. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:
szőrteleníts, gyógyszertárban lehet jó izzadásgátlókat kapni, használd többször egy nap. amúgy menj el orvoshoz szerintem, mert ha tényleg annyira durva a szag, hogy semmit nem lehet tenni ellene, akkor az lehet, hogy valami betegség/zavar miatt van.
2013. nov. 5. 17:30
 2/8 anonim ***** válasza:
fürdés,utána alapos törölközés, pamut ruha, patikában kapható izzadsággátló
2013. nov. 5. 17:51
 3/8 anonim ***** válasza:
valóban a hónaljad ennyire büdi vagy a ruhádon érzed? Mert nem mindegy.Elsősorban fürödj mindennap de ta teheted akkor reggel ha mást nem is de a hónaljadat mosd meg valami sima szappannal (pl: baba) és fontos hogy ha pulcsit nem is de pólót, trikót stb, ami közvetlen érintkezik a hónaljaddal naponta cseréld le mert még a legtisztább emberen is bebüdösödik!!!
2013. nov. 5. 18:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez mind alap ennél meg tobbet is csinálok az illarossagom erdekeben es evvel egyutt borzalmas es lejobban a ruhamon érezni de a homaljamon is
2013. nov. 6. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is ezzel a problémával küszködtem. Kipróbáltam ezerféle dezodort,lány létemre még férfi termékekkel is próbálkoztam. SEMMI nem hatott. Tudom milyen rossz,elkeserítő tud lenni,főleg ha valaki igényes,és szereti a jó illatokat(ami megjegyzem nekem fontos szempont nem csak magamon,más embereken is,nagyon kellemes tud lenni,ha valakinek jó illata van).

Nekem,és még sokan másoknak is a környezetemben ez a termék vált be:

[link]

Nenámnak hosszútávon is sikerült megszüntetnie az izzadság problémáját.

Patikában tudsz venni,nagyon olcsó,és elég sokáig elég!

Így használd: Másfél hétig minden este fürdés után tegyél egy keveset egy vattakorongra,és alaposan dörzsöld át vele a problémás területet. Vigyázz,ne túl sokat főleg ha érzékeny bőrű vagy,velem előfordult már hogy túl sokat kentem és kicsit kimarta a bőröm.

Másfél(vagy 1) hét után már hat,akkor hagyd abba a használatát kb 1 hétig,és ha érzed megint kezdesz izzadni,kezd el vele újra kenegetni. Dezodort használni kell azért mellette,de őszintén szólva a nyár folyamán volt hogy csak ezt a terméket használtam,és dezodort abszolute nem is,olyannyira megszüntette a problémám,de nem csak hogy a szag tűnt el,teljesen száraz marad tőle a hónaljam,semmi izzadságfolt ha használom,még edzés közben sem.

Tényleg nagyon jó,biztos vagyok benne hogy neked is be fog válni,próbáld ki! Hűtőben tárold.

2013. nov. 13. 21:34
 6/8 A kérdező kommentje:
én az exodort próbáltam az is ugynolyan mint ez a szer?
2013. dec. 1. 15:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem,ahogyan a neve is mutatja,más termék.
2013. dec. 2. 14:30
 8/8 anonim válasza:
:)
2017. jan. 1. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!