Lányok volt valaha szembelógó frizurátok? Mennyi ideig volt és meddig tartott megszokni?
Én már akkor voltam tini, mikor az Emo volt a "menő" így sok ismerősömnek volt szembe lógó frufruja. Nekem mondjuk nem emo stílusban, de szintén volt frufrum, amit alapból olyan hosszúra vágtunk le, hogy a szemembe lógott. Egyedül az zavart, hogy a hajszálal szúrták a szemhéjamat. De én is állandóan megkaptam, hogy biztos nem látok semmit (De. Láttam.) És hogy el fog romlani a szemem. Aztán kinőttem a frufrus korszakot, azóta se volt, mert nem áll jól.
Ma már valószínűleg nem bírnám elviselni, de az ember gyereke sok mindenre képes 13 évesen :)
Réges-régen volt teljes frufrum, olyan gyorsan nőtt, hogy többnyire a szemembe lógott, eleinte nem zavart, csak később, de akkor már nagyon.
Azóta elég sokáig volt oldalfrufrum, ha olyan volt éppen az esése, takarta a szemem, ez évekig nem zavart, csak mostanában, így már az sincs. Tehát nálam pont fordítva volt mindig is, nem megszoktam, hanem csak idővel zavart :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!