Mivel világosíthatnám a bőrömet? Ki fog ez kopni valaha?
Még a nyár elején voltam dolgozni és nagyon leégtem utána a fehér bőrömhöz képest brutálisan be is barnult. Az a baj, hogy egy kicsit hosszabb ujjú pólóban voltam és most van egy határvonal a világos és sötét rész között. Nem is átmenet, tényleg egy konkrét vonal. Most nem tudok bármit felvenni, mert ha rövidebb, nagyon csúnyán látszódik.
Magától kikopna valaha teljesen? Van valami, amivel ki lehet világosítani?
Én ajánlanám a szolit. Én piszkosul leégtem nyár elején, a hátamon pedig maradt egy hófehér sáv. (azóta sem derült ki, hogy mit tehettem oda, amiért odakerült)
Elmentem szoliba, szépen egy szintre hozta a színemet. :) Persze én az állót javasolnám, mert az higiénikusabb, valamint nagyon járj utána, hogy hova lenne érdemes menni.
Ja és persze mindenképp szerezz be egy jó minőségű testápolót, testradírt, csodákat művelt az én bőrömmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!