Hogyan lehet a pattanásokat és nyomait eltüntetni?
Rengetegszer feltették ezt a kérdést miért nem keresed vissza?(nem kötekedésből)
természetes:méz+citrom+ joghurt:gyulladáscsökkentő a méz,a citrom összehúzza a sebet és halványítja a foltokat,a joghurt nyugtatja és puhítja a bőrt
kamilla tea:Borogatásként gyulladáscsökkentő,és ha megiszod is hatékony
Paradicsom:Levágsz egy darabot ráteszed a pattanásra és a benne lévő cuccot kihozza és nem kell nyomkodnod.
Ragtapasz:Hihetetlen de ha leragasztod csak a ragacsos felével nem azzal ahol kis vattás felület van,Ez hasonlít a paradicsom hatásához.Sebes pattira szupi.
Betadine:Narancsos színű fertőtlenítőszer erősen szárít csak az érintett területre rakd.
Krumpli:Ez a gyógyulást is segíti és a pattanás méretét is csökkenti
Teafaolaj:Dm-ben vettem,csak vízzel hígítva ajánlott a hátoldalán van a keverési arány.Vegyél desztillált vizet csapvíz helyett és korlátlan ideig elég.Nekem ez kevésbé hatott de lehet hogy csak nem voltam türelmes.
Aloe vera:Ki lehet fogni olcsón pl a tescoba,ennek a leveléből kinyomod a zselét és ráteszed a pattanásra.Ez az egyik leghatékonyabb megoldás,lehet kapni bio boltban italként is az is jót tesz a szervezetednek(kb 400ft de bontás után muszáj meginni mert nem áll el,ja és fincsi olyan mint a szőlő)
A fokhagymát is mondják hogy jó pattanásra nekem kimarta a bőröm szerintem azt ne,ja és fogkrémet se és fahéjaz mézet se ha érzékeny a bőröd.(pedig állitólag ezek is jók)
ha csak seb van a patti helyén jöhet a neogranormon vagy a bepanthen.
Amit orvos írt fel nekem az a dalacin de az antibiotikumos nekem az is bevált.
Ezeket én mind kipróbáltam nekem mind hatott(de ugye visszatérő pattanás),arra figyelj hogy ne zavarjon meg a választék ne kenj mindent a fejedre,adj esélyt egy módszernek hogy kitudja fejteni a hatását és csak akkor térj át másra ha nem használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!