Mit jelent az ha "kleor" bőröm van?
Figyelt kérdés
Anyámtól amikor megkérdeztem azt mondta : Annyit jelent hogy barnább a bőröd.De ez kiknek van így? Miért van?2015. okt. 22. 15:30
1/4 anonim válasza:
- van benned vonó
- inkább agyra kéne gyúrni, nem külsőre. Helyesen KREOL
2/4 anonim válasza:
Igen,helyesen kreol.Nekem is ilyen,pedig 100% magyar vagyok.Én mamámtól örököltem,ilyenkor azt hiszik szolizok.
3/4 anonim válasza:
Barátnőmnek is kreol bore van, bar az o anyukája nem teljesen magyar
4/4 anonim válasza:
Én is kreol vagyok. A felmenőim között van spanyol, így nem annyira meglepő. Dédnagymamám még nagyon sötét kreol bőrű volt, de mire elért hozzám a gén, már meglehetősen felhígult, így normális, "lebarnult" bőröm van egész évben. Viszont ha napozok, nagyon hamar nagyon barna leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!