Hogyan tudom az arcbőrömet feszesebbé tenni?
Figyelt kérdés
Sokszor látok nálam idősebb nőket, akiknek feszes a bőrük. Hogy csinálják? Nekem nincsenek ráncaim, 30 éves vagyok, de a bőröm nagyon megnyúlt az arcomon.
Kozmetikai kezelés is érdekel. Az arctornáról is hallottam, de tényleg hatásos?
Csak a genetikától függ, hogy ki mennyire marad feszes?
2015. okt. 22. 13:27
1/2 anonim válasza:
Én erre egy hàzilag elkészìthető arcradìrt tudok.Ami kell hozzà:citromlé 1kk lehetőleg eredeti citrombòl,kàvézacc ebből annyit amìg màr éppen hogy csak kenhető,méz 1tk. Fontos hogy hetente csak 2x hasznàld.
Narancsbőrre és a ràncok eltűntetésére jò.Remélem bevàlik.Ha ùgy érzed hogy csìp vagy viszket akkor gyorsan kend be valamilyen testàpolòval mert akkor tùl sok citromlevet tettél bele.Tapasztalatbòl mondom
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kipróbálom.
2015. okt. 24. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!