Zsíros, pattanásos arcbőrömet mennyire kezelem helyesen/helytelenül? (több lent)
Zsíros, pattanásos bőröm van (a pattanások általában besebesednek).
Vettem június végén egy L'Oréal micellás vizet arctisztításhoz, majd július elején egy Himalaya Herbals krémet ( [link]
1. Sima, langyos vízzel megmosom az arcom.
2. Micellás vizes vattakoronggal megtisztítom.
3. Miután felszívódott, ugyan azt a területet bekenem a fenti krémmel.
Ezt a három lépést reggel és este is elvégzem. Az arcom próbálom "szabadon hagyni", tehát nem sminkelek mostanában.
Ennek ellenére pattanásaim még mindig vannak, ugyan úgy besebesednek.
Vélemény? Helyes vagy helytelen?
Ha helytelen: milyen arcápolási rutin lenne hatásos?
Mely márkák mely termékeit használjam és milyen sorrendben?
15/L
Előre is köszönök mindent.
Szerintem márkákat ajánlgatni felesleges, mert mindenkinek más jön be. Ami fontos:
-fiatal vagy, ez egyenlőre valószínűleg életkori sajátosság és ki fogod nőni
- este is mindenképpen tisztítsd az arcod, ha nem sminkeltél akkor is
- nem biztos, hogy érdemes sokat krémezni, mivel az leginkább a száraz bőrre való, csak olyan krémet használj ami zsíros bőrre van (a link nem nyílik és nem ismerem azt a krémet, amit használsz)
- használj arcradírt hetente egyszer-kétszer, zsíros bőrre valót
- esetleg menj el kozmetikushoz arctisztításra, talán tud ajánlani valami jó készítményt is neked
Mindkettőtöknek köszönöm :), de azért még fogadok tanácsokat.
#2: Meg tudnád mondani a pontos nevét a Dove szappannak? :) Mert ugye van többféle.
Egyetlen termék is elég: bioboltból valamilyen pattanásos bőrre való szappan.
A drogériás termékek tele vannak káros anyagokkal, olyat ne használj. Csak bio cuccokat. Emellett persze fontos az egészséges életmód is, hiszen a pattanások oka belül van.
Én szerintem jo termekeket hasznalsz ezzel nincs baj.
De en kozmetikusnak keszulok es mar egy csomo mindent
Tudok koztuk nagyon sok arcpakolast a te problemadra is keresek neked es majd irok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!