Lassan már negyedik éve, hogy pattanásos vagyok mit tegyek?
Elsem tudjátok képzelni mennyi mindent kipróbáltam.
Tonikok,Arctisztítok,Feketeszappam,Teafaolajos szappan,Garnier,Cien stb termékek,pattanás leszárító,házi arcpakoláslk,kozmetikushoz is 1 évben egyszer elmegyek de akkor hónapokig rosszabb,Próbáltam vitaminokat.Már nemtudom mi tévő legyek,agyamra megy. Pattanás az államon a szám fölött és a homlokomon kerül.Miteszer nagyon sok van.Gőzöltem is azse használt.Voltam bőrgyógyásznál,az szinte leszarta milyen az arcom,írt fel rá egy rohadt drága krémet,ami ugyan az elején használt,de aztán semmi.Szóval ha valaki tudna segíteni,mit csinálok rosszul?Mit tegyek,hogy megszabaduljak a pattanás és a miteszereimtől,nagyon megköszönném.
*Vizet nagyon sokat iszom+ zöldteát.de semmi.
Keress egy másik bőrgyógyászt, ha kell, menj priváthoz. Szerintem lehet, hogy hormonális gond... Akkor lehet hogy kapni fogsz rá fogamzásgátlót. (valószínű, hogy nőgyógyászhoz is menned kell)
Nekem is lehet, hogy majd szednem kell. Én 13 éves korom óta benne vagyok ebben a pattanás mizériában, most 18 és fél vagyok. :S Szóval már 5 éve kb. Mit ne mondjak. Tudom miről beszélsz.
Próbáld ki a vegán életmódot pár hétre. Tejtermék, hús, és cukor nélkül, nem zsírosan táplálkozni.
Nekem bevált.:)
Tobb szex lanyok!
Az a titka mindennek.
Köszönöm mindenkinek a választ!
A fogamzásgátlót még kicsit hanyagolnám ha lehet.
Megpróbálom most a kozmetikust.
Bőrgyógyászhoz is elmegyek.
Csak már kezdem feladni...
Csak rosszabbodik ez a rohadt arcom.
Furcsa,hogy a családban senki memvolt pattanásos,én mégis azvavyok..Mindenesetre köszi a válaszokat.!
Utolsónak meg inkább nem mondok semmit.
A szexet ugy is lehet csinalni,hogy nem szedsz fogagatlot, erre van a gumi!
Mellesleg nem kapsz el mindenfele fertozest tehat csak elonye van!
A vega etrendrol meg csak annyit,hogy most meg fiatalon lehet sanyargatni a szervezetet,de kesobb megbosszulja akkor lehet keso lessz eszbe kapni!
Amugy sok szerencset
Hát kicsit megilyedtem,mivel eléggé gyorsan nőttem ezért a csontozatom sem a legjobb.Ropognak Fájnak és a fogaim is eszméletlen gyorsan romlanak. Eddig 3 tömésem van. 2 nem rég tömtek a másimat meg cserélték fehérre. Mosok fogat! Nem erről van szó,de akkor is romlik a fogam.Jelenleg kalcium magnéziumot szedek.A hajam is hullik mint a fene.A köremim repedeznek.Megpróbálom a lándzsás útifüvet.Remélem tényleg használ már valami.
Utolsónak, nem azért szednék fogamzásgátlót mert szexuális kapcsolatot folytatok.Mert még ahoz túl fiatal vagyok,legalábbis szerintem.Köszönöm a válaszokat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!