Lassan már negyedik éve, hogy pattanásos vagyok mit tegyek?
Elsem tudjátok képzelni mennyi mindent kipróbáltam.
Tonikok,Arctisztítok,Feketeszappam,Teafaolajos szappan,Garnier,Cien stb termékek,pattanás leszárító,házi arcpakoláslk,kozmetikushoz is 1 évben egyszer elmegyek de akkor hónapokig rosszabb,Próbáltam vitaminokat.Már nemtudom mi tévő legyek,agyamra megy. Pattanás az államon a szám fölött és a homlokomon kerül.Miteszer nagyon sok van.Gőzöltem is azse használt.Voltam bőrgyógyásznál,az szinte leszarta milyen az arcom,írt fel rá egy rohadt drága krémet,ami ugyan az elején használt,de aztán semmi.Szóval ha valaki tudna segíteni,mit csinálok rosszul?Mit tegyek,hogy megszabaduljak a pattanás és a miteszereimtől,nagyon megköszönném.
*Vizet nagyon sokat iszom+ zöldteát.de semmi.
"A vega etrendrol meg csak annyit,hogy most meg fiatalon lehet sanyargatni a szervezetet,de kesobb megbosszulja akkor lehet keso lessz eszbe kapni!"
Egy táplálkozásszakértővel van dolgunk emberek!!!
Nem vagyok taplalkozas szakerto csupan nalatok okosabb!
Hany evesek vagytok? 10,20?
Majd nezzetek meg a szervezeteteket 40,50-eves korotokba!
Mit eredmenyez a taplalek megvonas!
Gondolom iskolaba jart mindenki mert tudtok irni, olvasni, de a biologia az kimaradt az eletetekbol mert akkor tudnatok, hogy bizonyos vitaminok zsirban oldodva szivodnak fel es ezeket nem lehet zoldsegekkel potolni ill. Bizonyitott teny, hogy a fogazatunk ragofelulete mindenevesre fejlodott ki.
En tovabbra is azt mondom mindent kell enni, hogy a szervetet ugymond tudjon valogatni maganak, hogy mire van szuksege!
Ezt a gasztroentologusok is alairjak.
Köszönöm mindenkinek a választ!!
Amint lesz valami írok.
"bizonyos vitaminok zsirban oldodva szivodnak fel es ezeket nem lehet zoldsegekkel potolni"
Igen, mert csak a húsban van zsír. Jézusom, de buta vagy, fáj olvasni:D
Allati zsirokra gondoltam nem novenyire!
De latom nalad mar elindult a leepules...
Jobbulast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!