Akinek bejött a csupasz "ott lenn", miért szereti így, miért nem változtatna rajta?
Teljesen csupasz kb 15 éves korom óta , de főleg az elmúlt 2 évben kicsire se hagyom , hogy megnoljon , tehát hetente 2x minimum szőrtelenítek ott lent , en azert mert utálom a szort, szeretem mikor finom puha, tehát érzésre es kinézetre is jobb, plusz párom is azt szereti es en is elvárom tole, hogy szortelenitsen lent .
20L
14 voltam, mikor először leszedtem, 16 évek korom óta folyamatosan szőrtelen vagyok lent. Nem utálom a szőrt, de egyszerűen kényelmesebbnek találom nélküle.
Nyáron szeretek elmenni több napos túrákra. Ott igencsak hasznos tud lenni, mikor éppen nincs zuhanyozási lehetőség aztán nedves törlőkendővel egy perc alatt meg tudok "mosakodni". A szőrt meg dörgölhetném.
Én nem szívesen változtatnék rajta, de nem tudok elképzelni olyan élethelyzetet, amikor szőrösnek kellene lenni.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!