Miért van az, hogy az én hajam nem szereti az esőt, meg a párás időt, másnak meg bírja a strapát a haja?
Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 13:10
1/15 anonim válasza:
Egy egészséges, természetes, normál vagy zsírosabb hajnak semmi baja az esőtől általában.
2/15 anonim válasza:
Az enyém se szereti, hullámos lesz tőle. Pedig normál hajam van.
A Tiéddel mi történik?
3/15 A kérdező kommentje:
az enyém is hullámos lesz.
2014. júl. 24. 13:20
4/15 anonim válasza:
Hát..... A hullámos haj a víztől hullámos lesz, ez ilyen egyszerű.
5/15 Ramcsiii válasza:
Hát én is meguntam már a vasalgatást mondjuk,mivel roncsolta a hajam,de ha reggel kimente,suliba kellett menni,akkor a párától elkezdett hullámosodni és olyan fura tapintású lett.
Na most már eléggé elegem lett,igy nem is vasalom,fölösleges.
De ha kiszáritom,akkor is ugyanez van,pár esőcsepp + párás levegő és annyi a szép hajnak.:/
6/15 A kérdező kommentje:
igen, és ismerek jó néhány embert, akinek ha megázik a haja, nem hullámosodik be.
2014. júl. 24. 15:32
7/15 anonim válasza:
Ohh istenem, emberek! Nem hiszem el, hogy tényleg ilyen buták vagytok! Hát akinek hullámos a haja, annak behullámosodik a nedvességtől. Akinek egyenes, annak nem. Ezt nem dobja ki az agyatok?
8/15 Ramcsiii válasza:
De,csak akkor minek találták fel a hajvasalót?Még az sem segit ha nem egy vagyonba kerül!
10/15 anonim válasza:
Hajvasalót? Azért hogy kiegyenesítse. Teszi is a dolgát.
Esőtől, hajmosástól, párától jó hogy behullámosodik.
Miről is beszélünk????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!