Miért van az, hogy az én hajam nem szereti az esőt, meg a párás időt, másnak meg bírja a strapát a haja?
nemcsak a hullámosságról van szó, hanem ahogy Ramcsi is írta, fura tapintású is lesz.
ismerek jó néhány embert, akinek,ha elázik a haja, semmi baja nem lesz. olyan, mint az enyém szárazon.
12-es te vagy itt aki végig kötekedett eddig is?! Mert már unalmas vagy -.-
Nem kell végig tapogatni,látni is lehet a külömbséget!
Kösz, hogy lepontoztatok. Ilyen a hajad, fogadd el! Nekem meg mindig nyílegyenes, bármit csinálok vele, mégsem teszek fel ilyen buta kérdéseket, hogy miért nem marad göndör... Én is szépen felfogtam 3 évesen az első hajgöndörítés után, hogy ilyen a hajam.
Egyébként meg a sok vasalás tönkreteszi a hajat, lehet, hogy attól olyan rossz tapintású. Na meg hullik is tőle. Pl. ismertem olyan lányt, aki napi legalább 4-szer vasalta a haját, mára alig van neki mibe beletúrnia. Mondjuk ez lehet mástól is, de többek panaszkodtak ilyenre, akik vasalják a hajukat. Szóval vigyázni kell a hajvasalgatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!