Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik módszer tartósabb a...

Melyik módszer tartósabb a hajhosszabításnál? A hőillesztéses vagy a felvarrás?

Figyelt kérdés
2008. szept. 10. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Inkább a hajfelvarrás, az sokkal kímélőbb. Sőt akit én ismerek és varratta a haját, annyira védve volt a haja a varrás alatt, hogy úgy nőtt, mint a gomba. Többször nem is varratta fel, ugyanis elérte a kívánt hosszúságot a haja.
2010. febr. 14. 18:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyetértek,minap voltam a fodrászomnál és kikértem a véleményét hogy szerinte melyiket lenne érdemesebb csinálnunk.Ő nekem a hajfelvarást tanácsolta,mert hogy a hőillesztéses ugye tincsekből áll össze és véletlenül el is hagyhatom.Szóval én maradok a hajfelvarrásnál biztos ami biztos alapon ráadásul olcsóbban is kijövök mert 1000Ft/sor áron csinálja.
2010. aug. 8. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!