Lovelyne kérdése:
Melyik módszer károsabb a haj számára hajhosszabításnál?
Figyelt kérdés
-Hajfelvarrás
-Mikrogyűrűs hajhosszabbítás
-Csomózás, hajcsomózás
-Ultrahangos hajhosszabbítás, hőillesztés
Válaszaitokat köszönöm!
2011. júl. 5. 21:05
1/3 anonim 

válasza:

nem tudom,hogy melyik a legkárosabb, de a varrás a leg feltűnőbb, kényelmetlenebb.. csak a hőillesztéses technikáról tudok nyilatkozni :) nekem nagyon bevált, természetes, kényelmes, nem károsítja a hajat (nekem nem hullik tőle egyáltalán, és nő a hajam alatta szépen ) bár ez a legdrágább
2/3 anonim 

válasza:

nekem is hőillesztéssel van feltéve..még nem volt leszedve, de eddig nem észleltem változást:):):)
22L
3/3 anonim 

válasza:

Én ezzel foglalkozom 10 éve. A varrás, ha szépen van felrakva nem látszik, csak rengeteg kontár dolgozik.A hőillesztés, ragasztás, keratinozás nem tesz túl jót a hajnak. De a lényeg, hogy legalább 2 havonta kell újra rakni, mert naponta minimum 100 hajszálad kihullik, a levarrt, leragasztott helyeknél nem tud kihullani, így berasztásodik, és nehéz kibontani, ezért hülyeség, hogy egy két technika akár fél évig is fenn maradhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!