Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kikopik a szín vagy lenő?

Kikopik a szín vagy lenő?

Figyelt kérdés

Be akarom színezni a hajam wella colour touch tartós hajszínezővel, de mivel csak színező ezért a szín ki fog kopni. De a találtam ehhez a színezőhöz színelőhívó emulziót és ha azt is alkalmazom, akkor ez mit fog változtatni a színen és a minőségben? Roncsolni fogja nagyon a hajam?

Amúgy világosítani szeretném, nem tudom hogy így lehetséges e már

Előre is köszi a válaszokat

2015. okt. 13. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Alapból tartós színezőhöz kell színelőhívó, anélkül semmit nem csinál. És mivel szőkíteni akarsz az a hajszínedet szívja ki, nem fog kikopni a szőke sose, max ha valami hamvas árnyalat akkor a hamvassága kopik, sárgás lesz.
2015. okt. 13. 14:13
 2/3 A kérdező kommentje:

www.hajfestekshop.hu/hajszinezo/szinelohivo-emulzio/wella-color-touch-emulsion-4 ezt a színelőhívót ajánlja ehhez a színezőhöz.www.hajfestekshop.hu/hajszinezo/tartos-hajszinezo/wella-color-touch-hajszinezo

Akkor ez azt jelenti hogy ha befestem nem leszek természetesen megint világosbarna?

2015. okt. 13. 14:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Világosítani színezővel nem lehet.

Ha festékkel - vagy szőkítéssel - leszel szőke, természetesen nem fog a hajad visszasötétedni, hiszen a benne levő pigmentek a vegyi folyamat során lebomlottak.

2015. okt. 15. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!