Normális ez 30 évesen?
Figyelt kérdés
Mindig kevert bőröm volt,volt ahol zsíros,volt ahol kiszáradt.Viszont kb. egy éve már annyira zsíros,hogy égő bárhol is megjelennem.Nem akarok túlzásba esni a sok mattító cuccal,púderrel,mert az még inkább arra készteti a bőrt,hogy több faggyút termeljen.Arctisztító gélt használok vegyes bőrre,plusz tonikot,és csak akkor kenem be kombinált bőrre való krémmel,ha húzodik.De a húzódás ellenére is olajosan fénylik arcmosás után.Milyen mattítót használjak?Vagy mi lehet a baj?2015. okt. 10. 15:34
11/11 A kérdező kommentje:
Átgondoltam,hogy mi változhatott,mert oké,hogy mindig kevert bőröm volt,de egyensúlyban tudtam tartani.A tonikom alkoholmentes.Mindig igyekeztem nagyjából egészségesen étkezni,edzeni,de mióta új munkám van 1,5 éve,ami rengeteg utazással jár,nem tudok erre figyelni.Van hogy reggel megveszek egy zacskó kekszet,pár zsömlét,azt eszem,néha rendelek rántott szeletet,este meg főzök.Tehát valószínűleg az összevisszaság miatt van.Ha nem is ikatom ki teljesen a laktózt,glutént de igyekszem egy jól összeválogatott étrendet összeállítani,és sporolni,aztán meglátjuk lesz-e változás.
2015. okt. 11. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!