Normális ez 30 évesen?
Hát ha ennyi sz*rt használsz, ne csodálkozz, hogy így reagál a bőröd.
Bármily meglepő, normális étkezéssel és normáliséletmóddal a bőr is normálisan fog kinézni. Persze a sminkgyártók fránya módon ezt sosem írják rá a dobozokra.
Anno nekem is felváltva volt ilyen a bőröm. Válts tusfürdőt, mindegyikre máshogy reagál a bőr. És ne kenj ennyi felesleges cuccot magadra, mert pár év múlva úgy fogsz kinézni mint egy múmia.
Használj rendszeresen arckrémet.
Gél alapút, ami hidratál.
Én a Clinique termékeket szeretem, mert abban nincs illat és szín.
A moisture surge extented thirst relier gél-krémünk nagyon jó.
Nem leszel tőle zsíros, de jól hidratál.
Púdert meg használj nyugodtan.
Napközben meg egy zsepivel töröld át az arcodat, ha kezd fényleni.
mondhatni normális,bár igazából később szokott szokott annyira telítődni az egyébként ételmérgezésre toleráns test,olyan 35ig szokta bírni.
aztán jön a laktóz érzékenység és a glutén érzékenység enyhébb vagy erősebb formában.
a tejszármazékokat mindenképpen ki kellene venned az étrendből és leszokni róluk és a glutén tartalmú ételek fogyasztását is minimalizálni kellene.
így 2-3 hónap alatt kitisztulna annyira a szervezeted,hogy megszűnnének ezek a tünetek.
vagyis az étrendedet ha egyáltalán van ilyened kell alapjaiban megváltoztatni.
ez nem lenne igazán eredményes kezdés,mert a gluténmentes pékáruk,lisztek gyakorlatilag ehetetlenek.
a logikus az lenne ha olyan ételcsoporttal vinnéd be a szénhidrátot ami alapvetően gluténmentes,nem pedig kivonják belőle.
ilyen a teljes kiőrlésű zab és a rizs.
a kenyérről és a pékárúról,péksüteményről pedig leszoksz.
a tejszármazékok fogyasztása viszont teljesen természet ellenes ezért erre tényleg a teljes kivonás lenne a legjobb kivéve a sajtot.
azok nagyon ritkán okoznak problémát.
ami alternatíva lehet rá esetleg és maximálisan egészséges az a tojásprotein,tojásfehérje lé,tojásfehérje rúd.
tojásproteinből pl tudsz csinálni pudingot.
A tonikod alkoholos?
Hidratálót mindig kellene használnod.
(Nem leszel múmia, de gondolom, ezt te is tudod, csak az első béna.)
Az étkezés elvileg lehet ludas, de én egész életemben minden szart összeettem, de olyan módon, hogy horror vérképem volt, mégis majdnem normál bőröm van, a testvérem egészségesen eszik, nem eszik tejet, glutént, ért hozzá, és mégis zsíros, aknés bőre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!