Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Normális ez 30 évesen?

Normális ez 30 évesen?

Figyelt kérdés
Mindig kevert bőröm volt,volt ahol zsíros,volt ahol kiszáradt.Viszont kb. egy éve már annyira zsíros,hogy égő bárhol is megjelennem.Nem akarok túlzásba esni a sok mattító cuccal,púderrel,mert az még inkább arra készteti a bőrt,hogy több faggyút termeljen.Arctisztító gélt használok vegyes bőrre,plusz tonikot,és csak akkor kenem be kombinált bőrre való krémmel,ha húzodik.De a húzódás ellenére is olajosan fénylik arcmosás után.Milyen mattítót használjak?Vagy mi lehet a baj?

2015. okt. 10. 15:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%

Hát ha ennyi sz*rt használsz, ne csodálkozz, hogy így reagál a bőröd.

Bármily meglepő, normális étkezéssel és normáliséletmóddal a bőr is normálisan fog kinézni. Persze a sminkgyártók fránya módon ezt sosem írják rá a dobozokra.

Anno nekem is felváltva volt ilyen a bőröm. Válts tusfürdőt, mindegyikre máshogy reagál a bőr. És ne kenj ennyi felesleges cuccot magadra, mert pár év múlva úgy fogsz kinézni mint egy múmia.

2015. okt. 10. 15:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Szerintem nem tudsz olvasni.Este lemosom egy géllel az arcom,mert tudod az utcai por,kosz rárakódik,majd egy tonikkal áttörlöm,ami lehozza a maradékot.Ennyi.Ez KETTŐ!termék.És ez szerintem alap minden nőnél.Ha nagyon húzodik,akkor kenek rá krémet este.Mondjuk heti egyszer.De ha nem tudsz válaszolni,maradj csendben!
2015. okt. 10. 15:53
 3/11 anonim ***** válasza:
21%
De minek? Erre találták ki a zuhanyt. Hidd el, azzal a 2 termékkel is bőven hazavágod a bőröd hosszútávon.
2015. okt. 10. 15:56
 4/11 anonim ***** válasza:

Használj rendszeresen arckrémet.

Gél alapút, ami hidratál.

Én a Clinique termékeket szeretem, mert abban nincs illat és szín.

A moisture surge extented thirst relier gél-krémünk nagyon jó.

Nem leszel tőle zsíros, de jól hidratál.

Púdert meg használj nyugodtan.

Napközben meg egy zsepivel töröld át az arcodat, ha kezd fényleni.

2015. okt. 10. 16:25
 5/11 anonim ***** válasza:
*relief
2015. okt. 10. 16:26
 6/11 anonim ***** válasza:

*krémük

Már nem megy az írás :D

2015. okt. 10. 16:26
 7/11 anonim ***** válasza:

mondhatni normális,bár igazából később szokott szokott annyira telítődni az egyébként ételmérgezésre toleráns test,olyan 35ig szokta bírni.

aztán jön a laktóz érzékenység és a glutén érzékenység enyhébb vagy erősebb formában.

a tejszármazékokat mindenképpen ki kellene venned az étrendből és leszokni róluk és a glutén tartalmú ételek fogyasztását is minimalizálni kellene.

így 2-3 hónap alatt kitisztulna annyira a szervezeted,hogy megszűnnének ezek a tünetek.

vagyis az étrendedet ha egyáltalán van ilyened kell alapjaiban megváltoztatni.

2015. okt. 10. 19:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!7-es teljesen igazad lehet,én erre nem is gondoltam.Valóban nem sok rendszer van az étkezésemben és sok szemetet eszek.Megpróbálom,amit írsz.Véleményed szerint az olyan dolgok,amikben benne van a laktóz-glutén azok -mentes párja megtalálható a boltokban.Tehát ha sima tejtermék helyett laktózmenteset,lisztből gluténmenteset veszek,az úgy belefér?
2015. okt. 10. 19:44
 9/11 anonim ***** válasza:

ez nem lenne igazán eredményes kezdés,mert a gluténmentes pékáruk,lisztek gyakorlatilag ehetetlenek.

a logikus az lenne ha olyan ételcsoporttal vinnéd be a szénhidrátot ami alapvetően gluténmentes,nem pedig kivonják belőle.

ilyen a teljes kiőrlésű zab és a rizs.

a kenyérről és a pékárúról,péksüteményről pedig leszoksz.

a tejszármazékok fogyasztása viszont teljesen természet ellenes ezért erre tényleg a teljes kivonás lenne a legjobb kivéve a sajtot.

azok nagyon ritkán okoznak problémát.

ami alternatíva lehet rá esetleg és maximálisan egészséges az a tojásprotein,tojásfehérje lé,tojásfehérje rúd.

tojásproteinből pl tudsz csinálni pudingot.

2015. okt. 10. 20:16
 10/11 anonim ***** válasza:

A tonikod alkoholos?

Hidratálót mindig kellene használnod.

(Nem leszel múmia, de gondolom, ezt te is tudod, csak az első béna.)

Az étkezés elvileg lehet ludas, de én egész életemben minden szart összeettem, de olyan módon, hogy horror vérképem volt, mégis majdnem normál bőröm van, a testvérem egészségesen eszik, nem eszik tejet, glutént, ért hozzá, és mégis zsíros, aknés bőre van.

2015. okt. 11. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!