Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gáz 13 évesen hajatfesteni?

Gáz 13 évesen hajatfesteni?

Figyelt kérdés
Az évfolyamon van kb 4-5 lány akinek festve van a haja. Van amelyik jól is néz ki , de a többi...ombre akar lenni csak a teteje fekete az alja platinaszőke. 😃 Na mindegy a kérdésre visszatérve. A hajam sötétbarna és olyan hajat szeretnék ami végefelé világosbarna és a teteje a saját hajszínem. Természetesen NORMÁLIS színátmenettel , nem egy csíkkal elválasztva. 😃 Szerintetek? 13/L
2015. okt. 1. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz.
2015. okt. 1. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, én is festettem a hajam 13 éves koromban, szőkére. Aztán volt vörös, barna, mindenféle színű, melír meg minden amit el lehet képzelni. Egy idő után meguntam, most meg már vagy 3 éve nem is festettem, teljesen lenőtt és a természet adta hajszínem sokkal jobban tetszik, arra hajtok jelenleg hogy minél egészségesebb és hosszabb legyen, mert annál szebb nincs is :))

Én a helyedben kipróbálnám, vesztenivalód nincs, de természetesen csak szüleid engedélye mellett! :) Az is fontos, hogy JÓ fodrászhoz menj, ami nem olcsó, de így elkerülheted az olyan kellemetlenségeket, amiket a kérdésedben is említettél, nem lesz az a csíkos átmenet, ehhez pedig elengedhetetlen egy ügyes fodrász, nem árt refereciamunkákat is megnézni, eddig a választott fodrász milyen ombre hajakat csinált. Otthon semmiképp se kísérletezz vele.:)

2015. okt. 1. 15:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 😄
2015. okt. 1. 16:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Az ombre már rég nem divat, és tucat is.

Találj ki inkább valami egyedit, ami jól áll. ;)

2015. okt. 1. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Ombre ne legyen már, az annyira unalmas és rosszul is néz ki.
2015. okt. 1. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmi bajom a hajfestéssel, de az ombre elég gáz. Lassan már minden tinilánynak olyan lesz, elég unalmas és stílustalan. Ne akarj olyan lenni szerintem.
2015. okt. 1. 20:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha ilyen koran kezded festeni a hajad akkor 20 eves korodra mar teljesen el lesz roncsolodva, nem lesz egeszseges kinezete, tesommal is ez volt
2015. okt. 10. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!