Gáz 13 évesen hajatfesteni?
Szerintem nem gáz, én is festettem a hajam 13 éves koromban, szőkére. Aztán volt vörös, barna, mindenféle színű, melír meg minden amit el lehet képzelni. Egy idő után meguntam, most meg már vagy 3 éve nem is festettem, teljesen lenőtt és a természet adta hajszínem sokkal jobban tetszik, arra hajtok jelenleg hogy minél egészségesebb és hosszabb legyen, mert annál szebb nincs is :))
Én a helyedben kipróbálnám, vesztenivalód nincs, de természetesen csak szüleid engedélye mellett! :) Az is fontos, hogy JÓ fodrászhoz menj, ami nem olcsó, de így elkerülheted az olyan kellemetlenségeket, amiket a kérdésedben is említettél, nem lesz az a csíkos átmenet, ehhez pedig elengedhetetlen egy ügyes fodrász, nem árt refereciamunkákat is megnézni, eddig a választott fodrász milyen ombre hajakat csinált. Otthon semmiképp se kísérletezz vele.:)
Az ombre már rég nem divat, és tucat is.
Találj ki inkább valami egyedit, ami jól áll. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!