Sosem volt korpás a hajam, de 2-3 hete eléggé az lett. Mivel kezeljem? Valami házi megoldás?
Figyelt kérdés
Mindig egészséges fejbőröm volt, viszont kb egy hónapja külföldön voltam, más sampont használtam és éreztem is, hogy nem szerette a fejbőröm. Hazaérve, visszatértem a régi samponomra (amit kb 3 4 éve használok), de mosás után még ott látom a korpát, és 2-3 nap után viszket is.
Nem szeretnék kenceficéket, valami házi gyógyszert alkalmaznék legszívesebben.
Ha valakinek van bevált ötlete, örömmel fogadom.
Andi, 22
2015. okt. 7. 21:22
1/5 anonim válasza:
A páromnak az almaecetes öblítés segített, azt hiszem, 2-3 evőkanállal rakott bő fél liternyi vízhez és leöblítette vele a haját hajmosás után. Ha erősnek érzed, persze nyugodtan lehet változtatni a mennyiségen. :)
2/5 anonim válasza:
nizorál samponos fejbőr mosás,heti 1x.
téli sapkás időszakban ami jön,amúgy is javasolt,jelen állapotban meg főleg.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Az almaecetről hallottam, kipróbálhatom, bár ki nem állhatom a szagát. De egy próbát megér.
2015. okt. 8. 09:30
4/5 anonim válasza:
Par csepp teafaolaj segitett nekem, mar elso alkalommal is latni lehetett a hatasat, rossmanban, dmben, mullerben lehet beszerezni, ha a samponodba csepegtetsz par cseppet (amikor mar kinyomtad a tubusbol) osszekevered es alapos eloszlatas utan hagyni allod bevalhat, esetleg teafaolaj furdovizbe aztatni egy kicsit a fejborod
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. okt. 10. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!