Ti hogyan választotok parfümöt?
Nekem vagy egy-két kedvencem, amiket már gyerekkoromban is szerettem. Anyukámon, anyukám barátnőin éreztem.
Van, amit ajándékba kaptam a páromtól, mert az ő kedvence és nekem is nagyon tetszik.
Szóval általában vagy másokon éreztem, vagy ajándékba kaptam olyat, amit megtetszett.
Úgy még én se nagyon találtam, hogy végigszaglásztam őket, mert egy idő után már nem igazán lehet érezni. Meg sok kifejezetten büdös van, a 15-25 ezer forintos kategóriában is és akkor elmegy a kedvem már tőle :)
Egyébként annyira nem szoktam váltogatni a parfümöm, van 2-3, amit nagyon szeretem, azokat használom szinte mindig.
hát először is tudom hogy nem akarok semmilyen virágos illatot, vattacukor illatot, vagy a hasonló szokásosakat. szóval drogériákban ezeket kerülöm, és a többit szagolgatom végig.
fragrantica-n kerestem már összetevők alapján, hogy mi az amit érezni akarok magamon, és akkor olyat, vagy ahhoz hasonlót választottam.
de tényleg nem kell egyből meg is venned. akár magadra is fújhatsz drogériában pl, akkor érezni fogod sokáig, hogy milyen illata lesz rajtad, hogyan változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!