Milyen krémet és arcápolót tudnátok ajánlani egy 30-as évek elején járó, problémás bőrű lánynak?
A bőröm mindig is tág pórusú, zsírosodásra hajlamos volt, sajnos ez nem is változott az évek során csak most már jönnek elő a ráncok is meg az egyéb kis szeplők, májfoltocskák. Amúgy a böröm/hajam kicsit sötétebb, de nem vagyok kreol.
Egy drágább krémért se sajnálnám a pénzt, de nem tudom mit érne megvenni, mert már futottam bele drága, de nagyon rossz krémbe is.
Kinek milyen tapasztalata van?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Utolsónak! Igen, lányként! Mi ebben a gond?
Amúgy köszönöm a válaszokat!
Nekem zsírosabb bőröm volt és aknés. Ekkor utánaolvasgattam és egy blogíró hatására áttértem profi bőrápolásra. Fényvédő, hámlasztó, retinolos szérum, C vitaminos szérum. Teljesen rendbetette a bőröm.
Hámlasztást ajánlok én is, a fent említett 2%-os BHA-t használom a PC-től és imádom. Nagy ritkán van csak patti, egyébként sima és puha lett az arcbőröm. A zsírosságot is rendbetette, most már normál lett. Most fogok majd áttérni az AHA hámlasztásra is, az még késlelteti a ráncosodást is.
Érdemes elkezdened figyelni az összetevőket, az INCI-t és olyan terméket használni, amiben nincs szárító hatású vagy rossz összetevő, ami árt a bőrödnek. A bőrnek bizonyos dolgokra van szüksége és nagy átverések vannak itt a tégelyes krémeknél, drága csodaszereknél, mert sok rossz dolgot is tartalmaz és a jó összetevők az INCI végén vannak csak, ami azt jelenti, hogy a legkevesebbet tartalmazza a krém azt az összetevőt. Ja, és a termékhátoldalon lévő reklámszöveg emiatt ne vezessen félre. A kis mennyiségű jó dolgot reklámozzák, hogy na ezt is tartalmaz.. Csak az INCI-t nézd, abban hazugság nincs. Ajánlom a kremmania.hu-t, ott látod milyen összetevők vannak a termékekben. Ha megtanulod, akkor tényleg olyat fogsz tudni venni a bőrödre, ami tényleg fog használni.
Van egy blogírónő, akinek igen hasznos válogatásai vannak, szigorúan utánaolvas a dolgoknak. Az én áttérésemkor nagy segítségemre volt. Ajánlom az oldalát, aki tudatosan akar vásárolni és érdekli a profi bőrrutin akkor itt nagyon hasznos írások vannak: szepsegreceptek.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!