Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Ti mit ajánlanátok a...

Lányok! Ti mit ajánlanátok a hajamra? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Szeretnék valami szép frizurát szalagavatóra, de nem nagyon bírja a hullámost a hajam, majdnem szinte egyből kirúgni magát. :s Nem tartós a hullámosság... de valami hullámos hajat szeretnék. Milyen terméket ajánlanátok esetleg hogy tartós hullámok legyenek? És bírjon mondjuk 12 órát. :) Tudom, sok hajlakk kell, de azon kívül ami még tartósabbá tenni? :)

2015. szept. 27. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Vizesen tedd hajcsavaróba a hajad és úgy aludj.A lehető legkésőbb vedd ki belőle hátha kibírja.Olyan vegyél ami szivacsból van az kényelmesebb.
2015. szept. 27. 17:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. De már próbáltam azzal és olyan össze vissza lett, egyáltalán nem lett szép a végeredmény. :(
2015. szept. 27. 17:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nagyon egyenes a hajad, akkor 12 órát nem marad göndör, bármit is csinálsz, vannak mindenféle göndörítő termékek, de mielőtt kidobnád rá a pénzt, hidd el azok göndör hajra valóak, és nekik valóban még göndörebbé teszi a hajukat. Mi lenne ha maradna az egyenes hajad, szép frizurával, jól beszárítva, formázva? Már csak azért is ajánlom, mert én is göndör voltam az esküvőmön az alapból szögegyenes hajammal és nem állt jól az arcomhoz, jobb lett volna egyenesen hagyni.
2015. szept. 27. 17:29
 4/5 A kérdező kommentje:
De egyenes picit váll alá érő hajra nem találok szép frizurákat, amik egyenesek. :(
2015. szept. 27. 17:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is egyenes és simán be tudom göndöríteni tartósan, csak megfelelő hajsütő és hővédő kell hozzá. Pl régi hajsütővel 1 óráig sem volt göndör a hajam, vettem új Remingtont és 4 napig göndör marad a hajam... nem mindegy. Hővédő is segít megtartani a formát, meg véd is. Abból Syosst használok, de jó a Kallos is. Ja és vannak a tengeri sós hajsprayk, az is nagyon hasznos ha extra nehezen marad göndör a hajad.
2015. szept. 27. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!