Mit ajánlanátok a hajamra? Mitől van ez?
Nem tudok jót mondani - ha rajtad így jön ki a tinikor, akkor a fejed tetejére is állhatsz, akkor is zsírosodni fog. Én gyakorlatilag az összes elérhető sampont kipróbáltam, drogériából és gyógyszertárból is, házi praktikákat is bevetettem, az eredmény nulla.
A csalánsampon használt valamennyit, de ezt úgy értsd, hogy kb. két órával később lett ugyanannyira zsíros, mint nélküle. Ami igazából semmi.
Próbáltam, hogy kibírom hogy nem mosom meg sokáig, mert van aki szerint idővel jobb lesz. Nem lett jobb.
A szárazsampon segít, de csak akkor ajánlom, ha szőke vagy. A sötét haj fakó, fénytelen lesz tőle és látszik is rajta. A szőke is fénytelen lesz persze, csak legalább nem látszik rajta a por.
Igazából nekem két dolog segített csak: ha gyakran mosom a hajam, illetve ha összefogom. Mivel a kibontott haj, ahogy nyúlkál hozzá az ember, hogy a füle mögé tűrje, hamarabb zsírosodik. De ennyi, csodasampon sajna még nem létezik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!