Mit szólnátok hasonló (rocker) hajhoz? Többi lent.
Ahogy az előttem szólók is mondták, nem attól lesz valaki rocker, hogy fekete a haja, és attól, hogy rocker vagy, még nem kell feltétlenül fekete hajúnak lenned.
Ne Gerard Wayt, az Andygyereket, meg a többi rockertinit (akik azt hiszik, akkor rocker valaki, ha full feketébe öltözik, amúgy mindegyik tök ugyanúgy néz ki) utánozd, hanem legyenek saját ötleteid. Nem kell ragaszkodnod a feketebandáspólófeketefarmerbakancsésszegecsek dologhoz, mert ebből csak a birkaeffektus jön le másoknak...próbálj meg egyedibb lenni :)
ha már csak a kisebb problémákat nézzük, szerintem tök unalmas egy full fekete szett + fekete haj kombó.
én rocker lányként, arra törekszem, hogy minél világosabb legyen a hajam, hogy ha esetleg sötét cuccokat veszek fel, akkor legyen kontrasztos.
a másik, nagyobb probléma, hogy eszméletlenül roncsol(hat)ja a hajadat, és nem érdemes 13 évesen egy életre elb*szni a hajadat.
plusz nagyon ronda, ha kezd lenőni, pláne, hogy neked világos barna a hajad, és gondolom nem akarod 1-2 hónaponta festeni.
Ha neked az tetszik, akkor festesd, de én pl. nem ajánlanám, mert a fekete szín öregít szerintem a legjobban és a legtöbb embernek nem is áll jól - mondom úgy, hogy én is rocker vagyok.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!