Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem fog töredezni a hajam...

Ria10 kérdése:

Nem fog töredezni a hajam attól ha kb minden nap hajat mosnék?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy vannak akik minden nap hajat mosnak és ismerek koreaiakat is akik minden nap megmossák a hajukat és az ö hajuk gyönyörü . De félek hogy ha most elkezdeném minden nap mosni a hajam akkor töredezni fog mert hallottam egy fodrász ismerösömtöl hogy a viz elszívhatja a hajunkból a tápanyagoak. Ezért megilyedtem hogy lesz valami baja a hajmnak mert így is elég töredezett . Elöre kösz a válaszokat !

2015. szept. 21. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy bármi köze lenne a mindennapos hajmosásnak ahhoz, hogy a koreaiak haja szép. Az ő hajuk azért szép, mert speciális, nagyon szép összetevőkkel rendelkező sampont és balzsamot használnak. Egy ideje én is egy koreai cuccot használok, ebayről rendeltem és csodát tett a hajammal.

Visszatérve a kérdésre, ha mindennap mosod, mindennap fogod szárítani is, főleg télen, amitől meg töredezni fog.

2015. szept. 21. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
nem tenne jót neki.
2015. szept. 21. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet hajat mosni minden nap, de akkor ahhoz való természetes sampon és tápláló balzsam is kell. Ha alapból is száraz a hajad akkor argánolaj sem árt rá.
2015. szept. 21. 17:52
 4/5 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló kérlek elküldenéd annak a samponnak a nevét és hogy mennyibe került !!?
2015. szept. 21. 19:50
 5/5 anonim válasza:

Nem ajanlom a mindennapi mosast! Majd ha egyszer ketszer nem lesz ra idod, ugy fogsz kinezni, mint akit lenyalt a tehen!

Zsirosodi fog nagyon hamar. Hiaba hasznalsz esetleg jobb termekeket!

A haj elsosorban belulrol taplalozik. Tehat fontos a sok a vitamin, 3 havonta egy centi vagas, mert addigra hasznalodik el a hajveg, es utana csak jobban torik!

Es utana jonnek a hajpakolasok, argn az nagyon jo mert teljesen beepul a hajszerkezetbe,inkabb ottonkotvasz pakolaokat, met ezek a bolti sz@rok tele vannak olyannal ami annyira nem apol. joghurt tojas sargjat argan olaj ricinus olaj extra szuz oliva olaj ezek mind jok. De nem csak magaban vidd fel, mert az olajok onmagukban szaritanak!

Szoval inkabb moss 2 szer hajat egy heten! Es heti egy pakolas, es vitamin, es sok viz, mert az hidratalja a hajad is!

2015. nov. 10. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!