Az egészséges lenne ha minden nap hajat mosnék?
Heló!
Az se tesz neki túl jót, ha minden nap msood. Tapasztalat, én minden nap mostam, és mióta hetente 5-6x msoom - és mondjuk amikor nem megyek sehova, akkor 1 vagy 2 napot nem, akkor sokkal "frissebb" volt, mint amikor - éveken át - mindig naponta mostam.
Azt még hozzáteszem, hogy a hajmosáson kívül nem kerül semmi más ahajamra - sampon és max balzsam csak -, tehát se zselé, vax, lakk...
Ne, az káros a hajra.
Három naponta moss hajat, mert harmadnapra lesz zsírios, állításod szerint.
Nekem is három naponta kell mosnom. Mikor megmosom utána túl lágy, meg ilyen szálas össze vissza áll. Másnapra pont jó lesz a tartása, harmadnap meg olyan mintha egy kiló zsírt kentem volna rá, szóval kénytelen vagyok megmosni és kezdődik az egész előről.
Nekem a fodrász egyébként azt mondta, hogy hetente mossam meg, az egészséges, mert ha túl sűrűn mosod az káros a hajra és egy bizonyos mennyiségű "zsír" kell is rá, mert védi a hajat.
Én az egy hetet kicsit sokallom, de a mindennapi hajmosást már túlzásnak tartom. Szerintem mosd továbbra is 3-4 naponta. Gondoltam, mikor itthon vagyok hosszabb ideig, megvárom az egy hetet és hozzászoktatom a hajamat az egy hetes mosáshoz, de 3-4 nap múlva muszáj megmosnom olyan szinten zsíros. Főleg hogy suliba járok vagy épp dolgozom. Az a baj minél sűrűbben mosod a hajad, annál hamarabb bezsírosodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!