Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az egészséges lenne ha minden...

Az egészséges lenne ha minden nap hajat mosnék?

Figyelt kérdés
Eddig 4 naponta mostam hajat de már a harmadik napra zsíros volt a hajam

2014. ápr. 22. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha harmadik nap zsiros a hajad akkor mosd meg ne mindennap... Az egeszsegtelen.
2014. ápr. 22. 18:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Heló!

Az se tesz neki túl jót, ha minden nap msood. Tapasztalat, én minden nap mostam, és mióta hetente 5-6x msoom - és mondjuk amikor nem megyek sehova, akkor 1 vagy 2 napot nem, akkor sokkal "frissebb" volt, mint amikor - éveken át - mindig naponta mostam.

Azt még hozzáteszem, hogy a hajmosáson kívül nem kerül semmi más ahajamra - sampon és max balzsam csak -, tehát se zselé, vax, lakk...

2014. ápr. 22. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne, az káros a hajra.

Három naponta moss hajat, mert harmadnapra lesz zsírios, állításod szerint.

2014. ápr. 22. 18:28
 4/6 anonim válasza:

Nekem is három naponta kell mosnom. Mikor megmosom utána túl lágy, meg ilyen szálas össze vissza áll. Másnapra pont jó lesz a tartása, harmadnap meg olyan mintha egy kiló zsírt kentem volna rá, szóval kénytelen vagyok megmosni és kezdődik az egész előről.

Nekem a fodrász egyébként azt mondta, hogy hetente mossam meg, az egészséges, mert ha túl sűrűn mosod az káros a hajra és egy bizonyos mennyiségű "zsír" kell is rá, mert védi a hajat.

Én az egy hetet kicsit sokallom, de a mindennapi hajmosást már túlzásnak tartom. Szerintem mosd továbbra is 3-4 naponta. Gondoltam, mikor itthon vagyok hosszabb ideig, megvárom az egy hetet és hozzászoktatom a hajamat az egy hetes mosáshoz, de 3-4 nap múlva muszáj megmosnom olyan szinten zsíros. Főleg hogy suliba járok vagy épp dolgozom. Az a baj minél sűrűbben mosod a hajad, annál hamarabb bezsírosodik.

2014. ápr. 22. 20:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2014. ápr. 23. 19:05
 6/6 anonim ***** válasza:
használj szárazsampont:)
2014. ápr. 23. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!