Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék a pattanásos hát...

Mit tehetnék a pattanásos hát ellen?

Figyelt kérdés
Milyen módszerek segítenek eltűntetni a pattanásokat? Sok olyan felsőm van, amiben kint van a vállam, hátam. De nagyon csúnya így, és mellesleg kellemetlen, hogy ilyen a hátam. Mit tudnék ellene tenni?:c
2015. szept. 20. 16:40
 1/2 Sunshinedoll ***** válasza:

Ajánlom, hogy sűrűn mosd a pizsamáidat/pólóidat, cseréld az ágyneműhuzatot és plédet is legalább hetente, a hajad kösd fel, ha hosszú, ami nekem még bejött a hátamra az a BHA hámlasztó.

Én is évekig nem mertem rövid ujjút hordani, 8 év után idén nyáron volt először rajtam pántos ruha.

2015. szept. 20. 17:45
 2/2 anonim ***** válasza:

csalán tea. A legjobb ha kúra szerűen iszod, havonta lehet 1 hétig, napi 3 csészével. (ha íze nem lenne szimpi, keverheted, más gyógyteával, vagy zöld teával, relax teával, tisztító teakeverékkel pl Mecsek)

Aloe Vera gél ital. 100%-os, bio bolti.

(és lemondani a mekis és gyorséttermi kajákról).

Plusz sok víz fogyasztás. Friss levegőn való hosszabb kirándulás, pl Pilis. stb.

Fürdővízbe, kamilla teát lefőzöd, és beleönteni. stb

Sárvári thermál kristály fürdősó.

2015. szept. 20. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!