Pattanásos, miteszeres bőr ellen?
Szia :)
Én is küzdöttem milyen problémákkal. én a házi praktikák híve vagyok ,nagyon fontos hogy először mindig megtisztított bőrre vigyük fel a csodaszert.
Én általában ki is gőzőlöm előtte az arcomat. (vízforralóba vizet melegítek és annak a gőze felé állok egy jó pár percig.) ez segít, mert megpuhítja a bőrt ezáltal a cuclik könnyebben kijönnek :)
Kelleni fog:
-egy evőkanál tej
-egy evőkanál zselatinpor
A tejet és a zselatinport keverd össze egy tálban, majd helyezd tíz másodpercre a mikróba. Hagyd hűlni egy kicsit, de ne várd meg, amíg megdermed, mert nem lesz kenhető. Vidd fel az arcod problémás területeire, és hagyd fent száradásig. Ezután húzd le, és öblítsd le az arcod.
Kicsit kellemetleg lesz ha az egész arcodra felviszed ezért tényleg csak a problémás területre vidd fel. Majd írd meg hogy működött vagy nem :) nekem mindig beválik
Puszi:Kitti
járj gyakran kozmetikushoz. vagy ha nagyon sok a gyulladt pattid, akkor irány a bőrgyógyász.
amit látatlanban tudok javasolni:
akneroxid krém, otthoni bha hámlasztó, gyengéd, ph semleges szulfát-alkohol mentes arclemosó. és nappalra fényvédő. de inkább ősszel érdemes belevágni ezekbe a termékekbe. nyárra javaslom a la roche posay effaclar duo+ krémet. : )
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Most per pillanat aloe veras arckrémet használok,és be kell valljam,elég jól leszárítja a keletkezett sebeket az arcomon. Szóval egyelőre kipróbálom az alorle veras kezelést,aztán kipróbálom az ötleteiket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!