Hogyan lehet kiszedni a dauert? Hosszu hajam van es rakattam bele dauert de mar meguntam es a hajamat nem szeretnem levagatni! KB egy honapja van benne! Akik csak szorakoznak keruljenek el valaszaikkal!
Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 16:36
1/5 anonim válasza:
Ugyanilyen dauervizes eljárással. A fodrász meg tudja oldani. Te csak hajvasalóval, de ha párás az idő, akkor visszaugrik.
2/5 anonim válasza:
ebből amúgy se lehetne semmi vicceset kihozni
3/5 anonim válasza:
nekem már 5 hónapja benne van
levágattam a hajamat
és szörnyű h hajmosás után mindig kikell vasalnom mert különben hihetetlenül áll
fodrász még a hajamat sem olyanra csinálta meg, amilyenre kértem
szóval nekem is kéne egy jó tanács h kiszedhessem végre
4/5 anonim válasza:
és az a dauervizes eljárás hogyan működik
megkérem a fodrászt h szedje ki belőle?
és bekeni a vízzel, és úgy simítja ki??
v hogyan?
5/5 A kérdező kommentje:
Azt mondta a fodrasz akkor hogy meg ennel is jobban tonkre teszem a hajam ezert varjam meg leno vagy vagassam le. Ugyhogy azutan ket honap alatt 2x levagattam. Soha tobbet megsem fordul a fejembe, hogy dauert tegyek a hajamba.
2014. okt. 7. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!