Lábgombára melyik a legjobb kenőcs és körülbelül mennyibe kerül?
Pedikűrös vagyok, sokaknak segítettem már elmulasztani a lábgombát (de tényleg attól függ mennyire súlyos, ha a következő tanács nem oldja meg, menj bőrgyógyászhoz)
Szóval: Canesten krém és formalin oldat.
lábadat minden reggel és este canestennel bekened.
kis vattalabdákat átitatsz formalinnal beleteszed a cipődbe, ezt egy műanyag reklámszatyorba, és elkötöd a végét. zoknijaidat is. 5-6 pár zoknit tegyél egy zacskóba. 24 órát otthagyod, hogy a formalin gőze átjárja. (ez ezért fontos, mert bár elmulasztod a lábadról, a cipődön, zoknidon ott van még, és visszafertőzhet.)
miután letelt a 24 óra, kiveszed, és kiteszed a levegőre még 24 órát, hogy a büdös formalin kiszellőzzön. zoknikat utána kimosod.
ezalatt a formalin kiirtotta a gombákat cipőből, zokniból, és canestennel is lekezelted a lábadat, úgyhogy ha jól csináltál mindent, már el is kellett múlnia a gombának! :)
üdv!
Nagyon köszönöm a válaszokat!
még annyi kérdésem lenne,hogy a formalint hol tudom beszerezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!