Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Másnak is vannak ilyen panaszai?

Másnak is vannak ilyen panaszai?

Figyelt kérdés

Elsősorban csajokhoz intézném a kérdésem....

Nagyon hullik a hajam, de nem tudom hogy ez még normálisnak mondható-e.

Hajmosás után kisebb csomó, plusz amikor kifésülöm akkor is. Napközben csak reggel veszem észre, amikor végigsimítom

a hajam, olyan 10-15 szál kihullik. Anyukámnak is nagyon hullik, de nem ritkul neki...

Nekem is mindig mondja a fodrász...A ricinus olaj egy kicsit segített rajta talán....Mivel tépett hajam van

a vége száraz....

Más is van akinek hajhullása van, esetleg ennél durvább?

2015. szept. 4. 06:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos van.:( Én most kezdtem rá használni Varga hajcseppeket, és szedek b vitamint is.
2015. szept. 4. 08:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Én Supradyn multivitamint szedtem meg vasat,plusz hajfestéket váltottam.
2015. szept. 4. 21:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha zavar téged menj el az orvoshoz és hátha ír neked valami gyógyszert.Hogy erősítse a hajhagymát.Vagy a patikába kérdezd meg mit tudnak ajánlani vény nélkül.
2015. dec. 9. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!