Szőrcsík a hason. Másnak is van? Milyen gyakori ez lányoknál?
Figyelt kérdés
2015. jún. 20. 07:48
1/10 anonim válasza:
Gyakoribb, mint gondolnád. Az èn csajomnak is van, ráadásul sötét, és nem is pihe, hanem meg is van erősödve, tán a szedéstől, érdekes, mikor nő vissza, de én aztán ezt pont leszrom, nem vagyok ilyen "pikk-pakk legyél 0-24-ben" szőrfasiszta.
2/10 anonim válasza:
Amúgy is tetszik a természetes fanszőr is, rohadt szexi (1-es voltam)
3/10 anonim válasza:
Nagyon gyakori és meglepően fiatalon megjelenik már, csak azért nem gondol rá senki, mert ugyanúgy leszedik a lányok, mint a hónalj vagy a láb esetében.
Én anno szőkítettem és pár év alatt annyira kiszívta a hydrogén, hogy szinte teljesen kikopott, már nem is nagyon nő.
4/10 anonim válasza:
nekem nincs, de elég sok ismerősömön láttam már. nekem csak pár szál van, ami sajna a szedéstől megerősödött és elég csúnya sötét, kb 3db.
5/10 anonim válasza:
Elég gyakori. Az ismerőseim kb 70%-ának van. Nekem is van, de inkább csak pihe, szerintem nem fogom szedni, nehogy megerősödjön.
17/l
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem erős,fekete és ha télen hagyom,elég hosszúra megnő.Mondjuk n már elég régóta szedem.
2015. jún. 20. 12:27
7/10 anonim válasza:
Nekem erős és sok van, szóval mindig szedem amint meglátom hogy kezd visszanőni egy szál. Nem vészes így.
8/10 anonim válasza:
Gyakori, nekem is van, én kiszedem csipesszel, lassan is nő vissza és egy idő után kevesebb is.
9/10 anonim válasza:
nekem nincs és még élőben egy lányon sem láttam ilyet.
de ha lenne, leepilálnám, oszt cső.
25L
10/10 anonim válasza:
Nekem is van, de nekem inkább csak pihék. Volt, hogy gyantáztam, de nem bírta a bőröm. Télen szokott látszani, nyáron teljesen kifakul. Engem különösebben nem zavar, a barátom meg imádja, szerinte szexi :) 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!