A fiúk miért vasalják a hajukat? Miért jó, ha teljesen egyenes? Nem csak fiúknál, lányoknál is.
Ez most lehet egy ostoba kérdés, de egyszerűen nem értem.
Bevallom, egyik fiúideálom a hullámos haj, valamiért imádom az olyan srácokat, de azért sokszor volt, hogy mikor kapcsolatban voltam valakivel, felmerült valahogy a téma, és a legtöbb azt mondta vasalja a haját, és igazából hullámos vagy göndör lenne. Hiába erősködtem, továbbra is vasalták a hajukat, és ez nem csak kapcsolataimban, hanem baráti társaságomban is előfordult.
18 éves lány vagyok, megértem, ha pocséknak érzed reggel a hajad, ilyenkor én is hajvasaló segítségéhez fordulok, de egyszerűen nem tudom megérteni a mindennapos kínszenvedést a hajvasalóval. Sőt, még a lányoknál se, pedig sok szép hajú ismerősőm van, de mindig vasalják. :( Ráadásul még olyan természetellenes hatást is vált ki néha, hogy az szörnyű. Nem akarok sértegetni, se megbántani senkit, azért is csináltam ezt a kérdést, hogy vélemyéneket hallhassak/olvashassak. :)
Mert az emberek már csak ilyenek, nekem egyenes a hajam, én hullámosra szoktam megcsinálni néha, mert az jobban tetszik.
Akinek hullámos az meg egyenesre akarja. Habár aki minden nap vasalja azt én sem értem, mert tönkremegy tőle a haja és az mindenképp ronda lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!