Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Placentás (pl:kallos)...

A Placentás (pl:kallos) hajpakolás vs. Gliss Kur vs Avon hajvégápoló. Melyiket használjam töredezett hajra?

Figyelt kérdés

és a placentás hajpakoló közül a kallos vagy a fodrászszaküzletben kapható jobb?

AZ IS JÓ, ha rangsorolod a kérdésben említett 3 terméket ill. ez után írhatsz jobbat is, ami neked bevált.

1000 hála=)

2010. márc. 11. 18:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

oh köszi:D

a biztonság kedvéért kiírtam ide is=)

kicsit furi, hogy ugyanarról van szó, de 750Ft tól egészen 3000.- ig hallottam árakat:S

szerintetek ez mitől függ?

2010. márc. 14. 20:47
 12/13 anonim válasza:
én már próbáltam a gliss kurtól is és avonos ternmékeket is deh nekem nem nagyon váltak be hiába a Nagy hírnevű cégektől van jah és apropó nagyon sokan összekerik a Kallos placentás pakolást ugyanaz azzal amit a fodrászok használnak a zöld tégejekbe csak azoknak a neve ugy van hogy serical kallos vagy csak serical(ritkán) ugyanaz az olasz cég gyártya csak a csomagolás más ezt nekem a fodrászom magyarászta sőt meg is mutatta mind kettőt a HSA gyártya csak nem mindig ugyanaz csomagolja őket
2010. júl. 16. 15:38
 13/13 anonim válasza:
amúgy van benne placenta. Az oldalán ez áll: treatments with marrow AND animal placenta. Vannak benne növényi kivonatok, meg állati méhlepényből kivont cuccok, viszont tényleg ápol rendesen :)
2012. júl. 10. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!