A Placentás (pl:kallos) hajpakolás vs. Gliss Kur vs Avon hajvégápoló. Melyiket használjam töredezett hajra?
és a placentás hajpakoló közül a kallos vagy a fodrászszaküzletben kapható jobb?
AZ IS JÓ, ha rangsorolod a kérdésben említett 3 terméket ill. ez után írhatsz jobbat is, ami neked bevált.
1000 hála=)
Gliss Kur
Avon
Kallos
Egy fodrász egyszer azt mondta nekem, hogy a Kallos nem tesz jót a hajnak..
köszi:)
amúgy Te milyent használsz?
Ne a Kallosos placentásat használd, hanem amit a fodrászüzletbe vehetsz. Olasz gyártmányú, nagy fehér tégelyben, a márkája nem jut eszembe, de az van ráírva, hogy crema midollo e placenta. Szerintem ez a legjobb.
Utána a vadrózsás Gliss Kur.
Avonosat még nem próbáltam..
fuuuuj... és ebben melyik lénynek a méhlepénye található???
inkább kopaszodjak meg örökre, de ilyen az életbe nem kennék a hajamra...
utolsónak: itt nem a méhlepényről van szó te kis butus!!!!ez a pakolás bambuszból és növényekből készült olasz termék .csak placenta a neve ami ilyesmit jelent.
MOst így hogy felhoztad ezt a témát eszembe jut amikor egy pasi megsütötte a felesége placentáját és megette mert elvileg vitaminba gazdag na tudod mikor....
Ne haragudj, hogy nem válaszoltam az e-mail-re. Most láttam.
Igen ez az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!